Dokončili jsme realizaci projektu TROJHALÍ ...

20.7.2014 - TROJHALÍ OSTRAVA - DOKONČENO...

Jak jsme již informovali ,v rámci proběhlého výběrového řízení na veřejnou zakázku se LUXFERY.net staly subdovatelem replik sklobetonových vitráží osazených originálními historickými tvárnicemi FALCONNIER na kulturní památku - TROJHALÍ Nová Karolína v Ostravě. 

K 30.6.2014 jsme zakázku úspěšně dokončili a celé dílo předali generálnímu dodavateli stavby GEMO OLOMOUC. Po více jak dvou letech příprav jsme na základě formy vytvořené z původní tvárnice vytvořili zcela věrnou repliku skleněné tvárnice FALCONNIER co do tvaru, rozměru a barvy. Hlavní zásluhu na celkovém výsledku skleněné tvárnice mají předevší čeští skláři, kteří si výborně poradili s již zapomenutou technologií výroby a barvou skloviny. Výrobu repliky FALCONNIER jsme pro Vás zachytili ve videu, kde zjistíte, že výsledek výroby je malý zázrak.,

Ani výroba vitráží nebyla zcela jednoduchá. Díky dlouholeté spolupráci s výrobou se nám podařilo využít systému prefabrikovaných panelů - BLOCK SYSTEM, kdy jsme vitráže vyrobili jako kompletní okna a následně je pak osazovali do připravených otvorů pomocí techniky - jeřábu. Asi největším oříškem bylo vyřešení všech technických záludností kombinace materiálů sklo - beton. I s tímto jsme si ve spolupráci s našimi odborníky poradili a finální výrobky .- sklobetonové vitráže - instalovali .

 

 Rádi bychom totuto cestou poděkovali všem , kteří se na projektu podíleli, za výbornou a konstruktivní spolupráci na tomto projektu.

kolektiv LUXFERY.net

 


     


  Objednávka CD ROM ZDARMA      U všech realizovaných zakázek v Praze je doprava zcela zdarma     



 

 

Prodejna ( zkušební provoz)

Po, St   8-14,30 Hod

Ut,St,Čt  po dohodě

 

 adresa:

Jindřicha Plachty 20

150 00 Praha 5

gsm

+420 606 658 030

SKYPE

LUXFERAK

MAIL info@luxfery.net

 

http://www.vseprobydleni.cz/
X-LIGHT – Novinka od LUXFERY.net
http://extrabydleni.finexpert.cz/
Luxfery na bázi LED Diod
http://www.svetstavebnin.cz/
Luxfery X-LIGHT svítící luxfery
http://www.dumabyt.cz/
Hra světel
http://www.dumabyt.cz/
Ani oblečená, ani nahá
http://www.bydlet.cz/
Luxfery nejsou přežitek z minulosti
http://bydleni.idnes.cz/
Zkrášlete si interiéry různě barevnými luxfery