... standardní hotové X-LIGHT panely pro rychlou instalaci ...

20.5.2012 - x-light MODUL BLOCK již v prodeji !


           

Vzhledem k Vašemu narůstajícímu zájmu o systém X-LIGHT jsme připravily nový produkt - X-LIGHT MODUL BLOCK.

Vytvořtě si vlastní plochu ze svítících tvárnic X-LIGHT !

 

X-LIGHT MODUL BLOCK je určen především Vám všem, kteří máte v úmyslu si doplnit nebo obohatit svůj interier o svítící okno z tvárnic X-LIGHT a nehledáte nic složitého. Zároveň je také určen Vám všem, kteří si chcete provést instalaci X-LIGHT sami a ještě ušetřit.

 

Kompletní sortiment X-LIGHT MODUL BLOCK vč. veškerého potřebného příslušenství a montážního materiálu si můžete již nyní  objednat prostřednictvím našeho e-schopu:

 

Technický popis

X-LIGHT MODUL je vyráběn  BLOCK SYSTEMEM jako dílec, který se celý v kuse osadí do připraveného montážního otvoru kdekoliv ve Vašem interiéru. Dodává se ve velikosti od 2 do 10 ks tvárnic X-LIGHT. Samotný modul je osazen skleněnými tvárnicemi 19x19x8 cm v provedení bílá matná rovná.U osvětlení si můžete vybrat ze 6 ti základních barev jednobarevného nasvícení nebo nasvícení RGB , kde si pomocí ovládací elektroniky s dálkovým ovládáním můžete vybrat ze 7 mi barev světla nebo ze 4 dalších programů ovládaní barev. X-LIGHT Moduly se vyrábějí se spárou a okrajem šíře 10mm. 

 

X-LIGHT MODUL BLOCK - sortiment formátů

Díky modulovosti systému X-LIGHT MODUL BLOCK můžete libovolně skládat jednotlivé moduly do více řad či sloupců a vytvářet tak plochy dle vlastních návrhů. Připojovací kabely pak pouze spojíte a připojíte na zdroj napětí.

 

Instalace X-LIGHT MODUL BLOCK

Instalace jednotlivých panelů X-LIGHT je velice snadná. V našem e-schopu u každého výrobku naleznete technický výkres panelu vč. uvedeného mont. otvoru a schema el. zapojení.Pro samotnou montgáž je nutné připravit montážní otvor o velikosti uvedené u každého modulu v technickém výkresu. Do připraveného otvoru se panel vlepí pomocí montážního lepidla SOUDAL 48A a ukotví pomocí stabilizačních kotev, které jsou součástí každého modulu.Po obvodě vzniklé dilatační spáry se po té vyplní montážní PU pěnou SOUDAL , která se po vytvrzení ořízne.

 V další fázi propojíme připojovací kabel X-LIGHT MODULU s napájecím zdrojem nebo RGB modulem dle schemata připojení uvedeného u každého výrobku. Propojení kabelů provádíme buď pájením nebo prosvorkováním přes elektro "čokoládu".

Finální úpravu X-LIGHT MODULU provádíme spárováním za pomoci spárovacích hmot MAPEI ULTRACOLOR PLUS .

    

 Jak již bylo uváděno výše ,jedná se o produkt , ketrý je díky své jednoduchosti  ideálním produktem pro internetový prodej. Jako takový ho také naleznete v našem e-schopu. Ke každému výrobku X-LIGHT MODUL se Vám také automaticky zobrazí doporučené příslušenství, montážní a instalační materiál. Pak už stačí pouze objednat.

Využijte již nyní speciálně na přechodnou dobu snížených zaváděcích cen na X-LIGHT MODUL BLOCK !

V případě , že máte zájem o jiné řešení např. kombinaci barev nebo kombinaci X-LIGHT tvárnic s klasickými nesvítícími tvárnicemi , kontaktujte nás a obratem Vám zpracujeme návrh řešení přímo pro Vaší situaci.Kontaktovat nás můžete na našich známých kontaktech.

kolektiv LUXFERY.net

.


     


  Objednávka CD ROM ZDARMA      U všech realizovaných zakázek v Praze je doprava zcela zdarma     



 

 

Prodejna ( zkušební provoz)

Po, St   8-14,30 Hod

Ut,St,Čt  po dohodě

 

 adresa:

Jindřicha Plachty 20

150 00 Praha 5

gsm

+420 606 658 030

SKYPE

LUXFERAK

MAIL info@luxfery.net

 

http://www.vseprobydleni.cz/
X-LIGHT – Novinka od LUXFERY.net
http://extrabydleni.finexpert.cz/
Luxfery na bázi LED Diod
http://www.svetstavebnin.cz/
Luxfery X-LIGHT svítící luxfery
http://www.dumabyt.cz/
Hra světel
http://www.dumabyt.cz/
Ani oblečená, ani nahá
http://www.bydlet.cz/
Luxfery nejsou přežitek z minulosti
http://bydleni.idnes.cz/
Zkrášlete si interiéry různě barevnými luxfery